Saturday, 12 January 2013

My Days wit U


Hallo hallo. Here's another story dat i want to share in my EIE. Two weeks ago punya story.heheh ^_^

Sighhh..feel live like a lone ranger not so cool u know. Sometime I felt like "wooahh!!". Hepinye hidup sensorang. Nobody can disturb me. Nak tido, tido lah. Nak makan, makan lah. Nak tengok tv, tengok aje. But another time I like "sob sob....sunnyyyiii nyeee..........huhuk". Ha..macam gitu lah. So when my fren said she will come to my place,, i was YEPPIIII!! Hujung minggu ini tak keseorangan.hehehe


Azra & Me


Dis is my VVIP guest! Introduced you my colleague mate, Azra! Yang kiri tu lah. Yang kanan saye. Kawan dari tahun 1 until tahun 4 kat uni dulu. So on last 30th Dec 2012, eh, last year la kan? she was coming to my condo for a few days atas urusan kerja. But she's not coming wit empty hand oke..oh God, she was very kind brought to me ole-ole from kelantan. Kuih sarang tebuan.hahaha..sure tak kenal kan? Alah..kuih loyang la. Tak taw jugak sile lah gune kemudahan google search. Banyak woo die bawak..ber peket-peket. Sedap pulak tuh. Crispy sangat. Tetibe jadi zalim. Bagi kat tuan rumah satu. Pegi umah kakak bawak due jek. 6 peket lagi saye baham sorang-sorang.hahaha.. Thanks sayang. Next time bawak lagi taw.hihi >.<


1st day she's arrived here saye bawak pegi rumah kakak. Celebrate my nephew bufday. Baik hati betul Azra neh..siap belikan jugak present for my nephew. Thanks again yunk. Susah-susah je. Oh ye..otw tu singgah OU jap..beli-beli present kat sane. Unluckily tak sempat bawak Azra pusing-pusing OU. So I promised her  new year holiday we go back and boleh pusing2 sampai patah kaki.hihi


2nd day..jalan2 jom

Actually Azra datang sini for job interview..company yang die nak pegi tu tak jauh dengan my place. So hari isnin tu die pagi interview and saye plak pegi kerja cam biase. Pity to Azra..waiting for me balik keje..duduk rumah sorang2..so sorry yunk eh.huhu.. Then malam paling awesome celebrate new year dalam bilik je.hahaha... Aihh...special wat..from 18th level we can see clear enough da fireworks. Live tu..HD je tak..sebab jauh..tapi syok duk tepi tingkap atas katil tengok bunga api sambil makan kuih sarang tebuan.hihi

As I promised her, 3rd day we go back to OU cuci-cuci mate..hehe. Tu je lah tempat yang saye boleh bawak die since i'm also did not expert wit PJ area..huhu. Baru sebulan maa dok seniri..mane penah kua jauh2..ni je paling dekat. Blakang umah.hikhik


orang salji itu besar macam gajah.

Kat rumah lagi dalam kepale nak bawak Azra makan sizzling kat One Utama, OU. Mengidam lame dah neh nak makan sizzling...dolu-dolu time kat uni salu makan..dah bebrape bulan tak jupe sizzling. Then terjumpe balik sizzling yang sedap dekat food court OU. Craving la weh, ape lagi. Serangg hendappp begin!


muke control hepi jupe sizzling..booo.

Since keluar berdue je susa la nak capture pixa together2..bawak plak camera cap ayam je..sedeh. TINNGGG!! Problem solved once we're in da fitting room.hik3.. Ahhh..proud sekejap sebab berjaya persuaded Azra bazirkan duit beli baju. Padahal dah pesan awal2 kat Azra. Sile tahan saye if saye gatal2 nak beli baju. Tapi time kat sane Azra pulak jadi mangse.hihi. Masuk PDI tengok kemeje murah2..since saye memang tengah mengumpul kemeje keje skang neh apalagi terus lah tergode. Ajak Azra beli jugak sebb 2 dapat RM88, kalo satu RM65. Dah tak mampu beli due sebab minggu lepas tu baru shopping kat PDI. Ekceli dah terbeli due. Tapi nak beli lagi satu...hurm..popuan...kan kan. *hangguk-hangguk




So sorry fren. Tak sengaje pengaruh awak.hihihi ^_^v




Since Azra decide nak balik keesokkan nya, die beli ole-ole untuk bawak balik. Seee....shopping sakan kat famous amos. Untung ade adik suke makan coklat. Untung lagi ade kakak baik hati belikan.heheh. Tapi kan.. saye pon dapat jugakkk!!! Omaii...dis fren sangat baik tahu. Dah datang bawak ole-ole untuk saye. Nak balik pon die beli sumtin untuk saye. Terharu. Tak tahu nak cakap camne...huhu.





Last day Azra at Puncak Damansara Condo. Before she was going back to hometown. Even only 3 days she was wit me..dah rase rindu bile die takde. Dah rase sunyi balik...in 3 days saye asyik cit cet cit cet, pot pet pot pet...then bile die takde i'm back to kera sumbang habit...sob sob...

To Azra...i wish u all da best yunk. InsyaAllah...luck & chance will come to u at the right time and the right place...and i wish...da right place to dekat dengan saye then kite boleh duduk same-same..jadi saye tak bosan lagi kalo awak ade.hehe. And thank u soooo muchh!! Ole-ole, cokelet & most important thing ur presence here make my days~


psstt: Maaf jika ade terkurang dan ketidak selesaan tinggal di bilik kecil saye selame awk ade kat sini yunk...please dont be hesitate to come n visit me again here..huhu. miss u Azra kawanku..




2 comments:

Khazlan Wellun said...

salam free2 visit la ke site sy.klo free lg follow la site itew..:)

Huda Sindarela said...

khazlan wellun: w'salam..insyaAllah..nati sy visit eh =)

Post a Comment

 

Template by Best Web Hosting