Monday, 16 April 2012

Weekend di KL

After bergegas siapkan draft 1 thesis ari jumaat lepas, tengahari tu terus pack barang cket2. Dengan tak tido paginya, rasa dah pening itik nak naik kl petang tu. Tapi gagah kan jugak demi hal yang tak setel lagi. Alhamdulillah...x ramai orang dalam bas. Bajet nak tido bersungguhnya dalam bas..tapi malang tak berbau. Apa punya penumpang belakang da...bising betol. Sempat tido tak sampai sejam pun dalam bas tu. Pompuan belakang seat saya tu mengalahkan perdana menteri..setiap tiga puloh minit ade orang kol. Bunyik henpon empat batu dah bleh dengar. Tu tak kira dia cakap lagi..bergegar satu bas dengan suare dia yang tak berapa nak cun. Bajet cakap omputih saya tak paham. Respek la penumpang lain cket...kan naik kenderaan awan ni...kalo kenderaan persendirian lantak anda lah nak memekik ke melolong ke...ye dokk??

Kan...first perenggan dah emo tu. Sape suh beliau bising.huhu... Tak lah..skang tak emo dah. Tapi bile rewind  balik cite terus jadik nak marah. Tak pasal-pasal huda sindarela yang sokmo cool macam ais ni membengkak jiwa..kehkeh >_<

Sebenarnya pegi kl sebab nak carik baju tuk jadik pengapit nanti...alahai...susah bebenonya nak carik baju tuk saya. Abih satu jalan tar round tapi takde saiz.kihkih.. Nak naik benanah tlinge bile kak uya cakap.."tu la..sape suh jadik pendek...". Speechless kuase empat belas. =(

Hehe..last2 cara paling senang beli kain tempah jahit..hihi. Susahnya nak cari saiz sebab saya nak dress...kalo baju kurung moden biasa tu ade je saiz..tapi tak cantek pulak. Urmm...boleh tahan jugak harge baju-baju pengantin kat jalan tar...tapi siyes banyak cantek. Syukur 21 sebab semua urusan beli-membeli dah upah-mengupah ditanggung oleh bakal pengantin iaitu kak uya...hihi. I lap u lah uya! Ti uya dah kawin takleh ngengade dah la ngan uya...sob sob.. *hilang sorang lagi tempat bergantung hidup.kikiki

Takmo cite lebih-lebih. Pixa pon nak letak satu je. Sebab keje bertimbun lagi tak siap nih. Esok ade kuiz. Cam biasa jawab kuiz tengok toyol.heheh >.< . Tapi tunggu  next entry...kite nak kenal kan anda dengan Qaseh Iman....hee =)


*selipar roxy pasar malam ini amat selesa untuk dipakai jalan-jalan satu kl.hahaha =)





psssttt: entry merepek. maaaffff! 
*looking forward to my dress~



4 comments:

lisa said...

lisa pun pernah kena pasal org yg duduk belakang seat tu. serius annoying. grr cantiknya sis ni! colourful :)

Huda Sindarela said...

kan lisa kan..nk marah kan kalo kene orang camni. nasib baik kesbran tggi lagi time tu.huhu.. kalerful macam ana lulu k?? hee =)

Norasikin said...

Perdana menteri cakap kuat sangat ke? dia pakai mic la

Huda Sindarela said...

hihi..perumpamaan perdana menteri tu bukan nak gtaw pm cakap kuat.. tapi popuan tu bizi kemain..setiap 30mnit ade call..bizi die tuh mengalahkan kesibukan pm la konon2nya..huhu.

Post a Comment

 

Template by Best Web Hosting