Wednesday, 4 April 2012

Wordless Wed. #7 - Berat Budak Darjah 5



* current weight




psssttt : tak pernah-pernah since 4 taon kat uni berat kurang 41kg..skang dah x normal macam berat budak skolah rendah je...sob3 =.='


10 comments:

Fiq Fikri said...

wahh ringan je ni boleh main lambung2 hahaha :P

Huda Sindarela said...

hahaha..mentang2 ye berat leh r wat kite cam belon.haha ;p

aniswany said...

ringan nye..hewhew =D

Huda Sindarela said...

hihi..xtaw ringan katne. rase lemak bersepah2 lagik.ngee >_<

✿farahwir✿ said...

hey awak, saya jalan2 sini ^^

Huda Sindarela said...

farahwira: tq sudi singgah. heee :)

Rtp Farra Arisha said...

woah, amazing! ringannya sis. :) that means arisha lebih berat even though i'm younger than you. hahaha

Huda Sindarela said...

arisha:haha..no wonder sebab my niece 14 yrs old now lebih berat & tinggi more than me. i'm the smallest in my family.hee ;-)

Mrs. Norrie said...

alahai dik...tak mkn ker..akak nih 1 1/2 kali ganda berat ko...nak turunkan cecah 56kg pun seksa

Huda Sindarela said...

ahaha..kak norrie. kita makan je. banyak pulak tu. banyak je lemak sane-sini lagi. tapi nape ntah berat makin turun.hihi =)

Post a Comment

 

Template by Best Web Hosting